Despre noi

STE SO SAMAC este o societate cu raspundere limitata specializata in colectarea deseurilor reciclabile si valorificarea acestora prin sortare, debitare si balotare. Pe langa toate acestea societatea mai desfasoara si activitati de dezmembrari si dezafectari industriale.

Sediul societatii se afla situat in Mun. Brasov, Str. Macului Nr. 41 Jud. Brasov, unde se desfasoara principalele activitati administrative ale acesteia.

In cei aproape 22 de ani de existenta, STE SO SAMAC s-a aflat in continua dezvoltare obtinand astfel o pozitie notabila intre firmele specializate in colectarea, valorificarea si comercializarea deseurilor reciclabile din Romania.

Societatea pentru a-si desfasura in bune conditii activitatea are in dotare centre de colectare, hale de depozitare cu o suprafata totala de peste 4.450 m², platforme betonate de depozitare in suprafata totala de peste 7.000 m², prese de balotat deseuri feroase, maculatura si mase plastice, prese mobile de balotat si taiat deseuri feroase, cantar electronic de 50 t, stivuitoare, utilaje de incarcare-descarcare, camioane moderne, peste 60 de angajati etc.

Sistemul de lucru este asistat electronic.

De asemenea, intentionam sa ne dezvoltam in continuare prin deschiderea altor doua centre de colectare a deseurilor in Judetul Brasov si prin achizitionarea unei ferme de animale in Mun. Fagaras intrand astfel intr-un alt domeniu economic, respectiv cel agricol. Mentionam ca asociatul unic si administratorul societatii ca si persoana fizica detine o mare experienta in domeniul agricol. Echipamentele moderne, tehnologia de ultima ora si personajul calificat sunt principalele noastre avantaje intr-un mediu in continua dezvoltare.