Servicii

  • Transport materiale reciclabile

In vederea gestionarii deseurilor, Ste So Samac, ofera servicii de transport a materialelor reciclabile. Societatea dispune de  masini proprii echipate cu sisteme de incarcare-descarcare a diferitelor tipuri de deseuri.

  • Debitari

Debitarea deseurilor feroase la cote standard este ideala pentru a permite transportul si stocarea acestora. Cu cat acestea ocupa mai putiun spatiu, cu atat pot fi gestionate mai bine.

  • Dezmembrari industriale

Ste So Samac beneficiaza de echipamente specifice pentru operatiuni de dezmembrare a cladirilor industriale, a retelelor electrice dezafectate, a retelelor de conducte de apa, petrol sau gaz.

  • Salubritate industriala

Colectam deseuri industriale in vederea sortarii si recuperarii de materiale reciclabile (refolosibile). Punem la dispozitia partenerilor containere de colectare a deseurilor si efectuam transport cu autospeciale catre centrele de colectare proprii.

  • Balotare/Compactare

Ste So Samac detine prese de compactare si balotare deseuri. Dupa sortare, deseurile din carton, hartie, plastic sau aluminiu (doze si conserve) sunt compactate cu ajutorul preselor si balotate astfel incat sa se reduca cat mai mult posibil din volumul pe care deseurile l-ar fi ocupat.

  • Macinare-tocare

In vederea reciclarii materialelor, firma noastra dispune de instalatie completa de macinare.

Nota: Pe langa activitatea de transport marfa in interes propriu, STE SO SAMAC efectueaza si servicii de transport pentru diferiti colaboratori.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.